Carved Pumpkins


Kommentarer
♥ Mammalotta

Imponerande!!!!! Både löpningen och pumporna!

2013-10-26 // 22:23:09
♥ Sofie

Skulle du rekommendera explorius? Eller någon annan organisation?

Svar: Första gången jag hörde talas om Explorius var från min granne som hade åkt med dem två år tidigare.
Hon var jättenöjd med allt och framförallt så var föräldrarna väldigt nöjda- vilket gjorde att mina föräldrar tyckte att det lät som en väldigt bra organisation.

Explorius är en ganska liten organisation vilket gör att allting blir mer personligt!

Alla organisationer har ju sina brister och om någonting skulle gå fel under året (inte nödvändigtvis) så känns det tryggare med en liten organisation där de faktiskt vet vem jag är, än med en där jag försvinner i mängden.

Ett litet + i kanten var att Explorius anordnar Soft-landing camp i början av året till New York och i slutet av året till Chicago eller Washington DC (som ingår i priset). Det ger dig en chans att lära känna andra studenter och peppa varandra inför resan. Jag träffade människor från Norge och Finland som jag fortfarande håller kontakten med och delar med mig av erfarenheter och jobbigheter. Det går ju igenom samma sak!! :)

En annan grej är att de är väldigt snabba på att svara på mail och är alltid trevliga och glada. De anordnar också Get Ready möten ungefär en gång i månaden innan du åker. På mötena är gamla utbytesstudenter där och delar med sig av erfarenheter! Jag gjorde inget delstatsval för jag tyckte inte att det spelade någon roll vart jag hamnade. Det är själva upplevelsen i sig!! Året kommer att bli vad du gör det till! En annan anledning till att jag inte valde stat var för att jag var rädd för att missa alla bra familjer för att de tänkte "nej hon vill ju till LA" henne kan vi inte välja. Behöver ju inte vara så i alla lägen meen.

Ska jag vara ärlig så läste jag inte mycket om andra organisationer men jag är jättenöjd med Explorius och tycker verkligen att du ska välja den organisationen om du ska åka!! :D Fråga gärna om du vill veta något mer! :)
Anna Sundin

2013-10-27 // 15:46:53



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback